Jawbone UP24

Vi har tidligere skrevet en del om forskellige armbånd-gadgets, som eksempelvis Fitbit Flex og Withings Pulse, nu er alternativet fra Jawbone, Jawbone UP24 endelig kommet til Danmark, og vi gætter på at dette armbånd går hen og bliver mindst lige så populært som det har været tilfældet med de konkurrerende muligheder.
Billedet viser to Jawbone UP24 armbånd, et i rødt og et i sort. Dette er det helt nye armbånd som lige er kommet til Danmark.

Først og fremmest, så udmærker Jawbone UP24 sig ved, at designet er langt pænere end de andre armbånd, du kan få det i to farver, nemlig sort og orange – og for at sikre at det passer bedst muligt, så bliver armbåndet rent faktisk også lavet i tre forskellige størrelser, men frygt ikke, vi er klar med en guide til hvordan du finder den rigtige størrelse som passer lige præcis dig, den finder du længere nede i denne artikel.

>> Køb Jawbone UP24 her <<

Jawbone UP24 kan mange af de samme ting som andre lignende produkter, nemlig måle hvor mange skridt du går i løbet af dagen, hvor langt i har bevæget dig, hvor mange kalorier du har forbrændt og så er der også en mulighed for at overvåge din søvn så du kan se hvor god den har været. En lille sjov gimmick, er at din Jawbone også kan indstilles til at give dig besked, hvis du har siddet stille for længe. Hvis det er tilfældet så vibrerer armbåndet, så du ved at det er på tide at få rørt dig lidt – dejligt motiverende. Det hele synkroniseres med din smartphone, Jawbone UP24 er kompatibel med alle iPhone telefoner og en lang række Android telefoner, du kan se den komplette liste over hvilke modeller den understøtter her.

Via den officielle Jawbone App til din telefon, kan du holde øje med de forskellige værdier som armbåndet indsamler, men du kan også bruge den til at holde øje med hvor meget mad du indtager i løbet af dagen. Som bekendt så handler det i høj grad om hvor mange kalorier du forbrænder, kontra hvor mange kalorier du indtager i løbet af dagen, hvis du har et mål om enten at tabe dig eller måske bare fastholde din nuværende vægt. Dette kan Jawbone UP24 altså hjælpe dig med på en nem måde, uden at du skal bruge for meget tid på selv at tænke over hvordan og hvorledes.

Batteritiden er på omkring 7 dage, hvilket svarer meget godt til de andre produkter på markedet. Når armbåndet skal oplades, så gøres det nemt via det medfølgende USB-kabel og en USB-port på eksempelvis din computer. Det tager 80 minutter at oplade armbåndet til dets fulde kapacitet, så du kan jo eksempelvis gøre det imens du hygger dig i sofaen ovenpå en dag med masser af motion!

Facts om Jawbone UP24

– Lille og fikst armbånd, som kan måle skridt, kalorier, distance og søvn
– Tåler vand, men du bør ikke have det på i bad eller svømmehallen
– Anvender MotionX-teknologi til at monitorere din aktivitet
– Cirka 7 dages batteri-tid imellem opladningerne
– Du kan få det i 3 størrelser: Small, Medium og Large:
– Small: 14-15,5 cm i omkredsen
– Medium: 15,5-18 cm i omkredsen
– Large: 18-20 cm i omkreds

– Data bliver synkroniseret fra armbåndet til din telefon via Bluetooth Smart

Jawbone UP24 pris

Du kan i øjeblikket købe armbåndet i Danmark, til 1149 kroner. Det er ganske vidst lidt mere end eksempelvis Fitbit Flex og Withings Pulse, til gengæld får du et armbånd der er langt flottere, men som altså kan mange af de samme ting. Der er endnu ikke så mange der har et Jawbone-armbånd her i Danmark, så man slipper altså også for at rende rundt med det samme produkt rundt om håndleddet som alle andre, hvilket vel må siges at være et plus.

Jawbone UP24 Danmark

Den danske forhandler af Jawbone UP24 er Coolstuff, de har et rigtig godt rygte og virkelig god support hvis uheldet er ude. Det er helt sikkert en butik, som vi her fra siden kan anbefale.

Jawbone UP24 Køb det her

Er du klar til at lære mere om Jawbone UP24 eller måske allerede købe det nu?

Butik Pris
Coolstuff 1149 kroner Køb Jawbone UP24 her
Wupti 1175 kroner Køb Jawbone UP24 her
Amazon England Ca. 1713 kroner Køb Jawbone UP24 her

* Priserne ovenover var gældende sidst vi besøgte det pågældende website.

Køb Jawbone UP24 her