OBH Badevægt – Balance Light BMI

En vægt fra OBH Nordica, er et meget populært valg her i Danmark. OBH laver en bred vifte af forskellige badevægte med forskellige funktioner, farver og designs.  En af de mere eksklusive vægte, er OBH badevægten Balance Light BMI Personvægt.

Denne vægt fra OBH der er i eksklusivt og meget tyndt design, kan udover at måle din vægt, også beregne din BMI (Body Mass Index), estimering af fedtprocent og har en hukommelse på op til fire brugere. Det store LCD display på vægten kan vise din vægt i 100 grams intervaller og vægten har en maksimal belastning på hele 180 kg.

OBH Badevægt
OBH Balance Light BMI badevægt.

Vægten har desuden automatisk tændfunktion når man træder op på den, og indikator for hvis batterierne er ved at løbe tør, samt en advarsel for hvis vægten bliver overbelastet – altså hvis man når op på den forkerte side af de 180 kg.

Som du kan se på billedet her til venstre, så har vægten et flot tyndt design, med et flot og tydeligt LCD display.

Installationen er ganske nem, man fjerner blot en lille plastikstrimmel fra batteri-dækslet og så er vægten egentlig klar til brug.

OBH anbefaler dog at man lader vægten stå ved stuetemperatur i omkring 24 timer før man bruger den. Man skal også være opmærksom på, at hvis man flytter rundt på vægten, efter at den første gang er blevet aktiveret – så er det nødvendigt at nulstille den når den står det nye sted, ellers kan man risikere at vægten vejer forkert – og vi gætter på at det ikke er i den positive retning, men det oplyser OBH ikke noget om.

Fakta om OBH Badevægt – Balance Light BMI:

  • Fire vægt sensorer
  • Vejer op til 180 kg.
  • Viser vægten i intervaller på 100 gram
  • Stort LCD display
  • Glasoverflade
  • 2x 1.5V AAA batterier

Køb OBH Balance Light BMI badevægten her:

Butik Pris
Wupti.com 499 kroner Køb vægten her

* Priserne ovenover var gældende sidst vi besøgte det pågældende website.