Withings Badevægt med WiFi (WS-30)

Denne badevægt fra Withings er nok en af de mest avancerede som findes på markedet lige i øjeblikket, og heldigvis er den faldet lidt i pris, så den nu er mere overkommelig at anskaffe.

Withings vægten kan beregne din BMI og selvfølgelig også måle din vægt. Det smarte ved det er, at vægten automatisk sender disse oplysninger videre til et online website – via dit trådløse internet – hvor du så i ro og mag kan se forskellige grafer over udviklingen indenfor de forskellige områder. Websiden er selvfølgelig privat, så det kun er brugerne af vægten der har mulighed for at kigge med på tallene, så frygt ikke hvis tallene ikke er helt som de måske burde være.

Billedet viser en badevægt fra Withings, modellen er WS-30 i farven hvid.
Withings Badevægt, model WS-30 i hvid.

Er der flere i husstanden som skal bruge vægten, så er der også mulighed for det. Vægten kan selv se hvem det er der bruger den og det er muligt at navngive de op til 8 brugere via websiden som jeg tidligere nævnte. I forhold til mange andre vægte, så er det ikke nødvendigt at trykke på en knap eller lignende før at den kan se hvem det er der bruger den – og det er super smart.

Hvis man er på slankekur, så kan vægten være din bedste ven eller din værste fjende – men der er ingen tvivl om, at det er utrolig motiverende når man via en graf løbende kan følge ens vægttab. Dermed også sagt, at Withings vægten – takke være graferne – også kan give dig et lille knald over fingrene hvis du skulle komme til at gå i den forkerte retning på din kur.

Billedet viser en Withings Badevægt model WS-30 i brug. Man kan tydeligt se det flotte display der viser vægten.
Withings Badevægt, model WS-30 WiFi.

Graferne som Withings vægten kan lave, kan ses enten via en normal browser på din PC / Mac, eller via en Withings App som kan hentes til iPhone, iPad og iPad Touch. Appen gør det dejligt nemt at følge udviklingen i sin vægt, og det er endda muligt at skifte imellem de forskellige brugere som anvender vægten.

Withings WS-30 vægten kan bruges af personer fra 5 og op til 180 kilo, og viser din vægt i intervaller på 100 gram.

Fakta om Withings WS-30 vægten:

 • Fire vægt sensorer
 • Vejer fra 5 og op til 180 kg.
 • Patenteret krops-positionering som gør at den vejer meget præcis
 • Viser vægten i intervaller på 100 gram
 • Stort 2.4″ x 1.6″ display med 128×64 pixels
 • Wi-Fi 802.11 b/g/n, WEP/WPA/WPA2-personal security
 • Bluetooth Smart Ready (Bluetooth 4.0) forbindelse, kompatibel med iOS enheder
 • Vægten vejer 2 kg.
 • Glasoverflade
 • Mål: 30 x 30,2 x 33.3 cm
 • 4x 1.5V AAA alkaline batterier
 • Kan bruges med iPhone, iPad og iPod Touch (iOS 5+), kræver WiFi eller 3G

De fire AAA batterier som vægten bruger, giver typisk en levetid ved daglig brug på omkring 12 måneder, så det er ikke det der kommer til at slå bunden ud af økonomien. Man kan selvfølgelig også bruge genopladelige batterier hvis det er det man har lyst til, så længe at det er AAA-størrelsen.

Nem tilslutning

Når man har pakket vægten ud af kassen som den kommer i, så skal man lige sørge for at den kan forbinde til det trådløse internet (WiFi), som mange af os allerede har i forvejen. Dette gøres nemt ved at man tilslutter et USB kabel imellem vægten og sin PC/Mac, derefter går man ind på Withings hjemmeside og via webinterfacet kan man så konfigurere sin vægt. Hvis man har slået MAC-fliter til på sin trådløse router, så kan man finde vægtens MAC-addresse samme sted som man tilslutter USB-kablet. I det store hele så burde det ikke tage meget længere end 5-10 minutter at få vægten tilsluttet så den er klar til brug.

Konklusion på Withings vægten

Alt i alt så er denne vægt fra Withings super lækker, den har et flot design og man skal absolut ikke undervurdere den motivation som det kan give, når man dagligt kan følge med i ens vægtudvikling via de forskellige grafer som bliver lavet. Det eneste som måske kan skræmme nogle fra at købe denne vægt, er nok prisen – som i skrivende stund ligger et sted imellem 800 og 900 kroner alt efter hvor man køber den.

Køb Withings badevægten her:

Butik Pris
Amazon.co.uk 798 kroner Køb vægten her
CoolStuff.dk 899 kroner Køb vægten her

* Priserne ovenover var gældende sidst vi besøgte det pågældende website.

Vægten kan også fås i en større udgave, hvor der er mulighed for at måle din fedtprocent, nemlig Withings WiFi Body Scale (sort) – eller Withings WiFi Body Scale (hvid).

Her er en video der viser hvordan Withings vægten fungerer:

Reklame: Coolstuff.dk – Sjove Gadgets