Badevægt tilbud! – Køb en billig badevægt

Hvis man alligevel står og skal købe sig en ny badevægt og leder efter et badevægt tilbud, så kan man lige så godt kigge lidt rundt omkring og se om det er muligt at finde en billig badevægt på tilbud. Her på siden vil vi løbende holde øje med priserne på en lang række forskellige hjemmesider, og fortælle jer om det hvis der skulle dukke et godt tilbud op. Typisk vil man kunne få en badevægt til hjemmebrug helt nede fra omkring 100 kroner op op til de mere avancerede modeller til 1500 kr.

Men nu skal det hele jo ikke handle om prisen, nogle gange kan det betale sig først at gøre op med sig selv, hvad man egentlig ønsker at en vægt skal kunne. Nogle badevægte kan kun fortælle dig hvor meget du vejer, hvor andre kan beregne din BMI – og måske endda fortælle dig hvor meget af din kropsvægt der er fedt og hvor meget af det der er muskelmasse. Du kan også få vægte som du kan synkronisere dine data online og lave flotte graver af dem, og hvis du bruger et Garmin pulsur, så kan du også få vægte der virker sammen med det.

Billede af en billig badevægt og et æble.

Vi har tidligere anmeldt Withings badevægten WS-30, som faktisk kan alle tre ovenstående ting – og som endda er faldet en del i pris siden den udkom til at starte med. Withings vægten får vores varmeste anbefalinger. Der er naturligvis også mulighed for at finde billigere vægte som ikke har så mange smarte muligheder og som virker lige så snart man har taget dem ud af indpakningen.

Badevægt tilbud – eller bare en god pris?

Når det kommer til stykket, så er det måske ikke engang nødvendigt for dig at finde et decideret tilbud på en badevægt. Ofte er der mange penge at spare, hvis bare du køber badevægten på internettet i stedet for at gå ned i en normal butik. Selvfølgelig kan du ikke få lov til at prøve og mærke den før du køber – men man har i danske butikker altid returret, så man kan sende badevægten tilbage hvis man ikke ender med at være tilfreds med den.

Eksempelvis har denne online butik, rigtig mange badevægte man kan vælge imellem og priserne er typisk lavere end i de normale forretninger.

Se billige badevægte her.