Baby vægt

Når man netop har fået en lille ny baby, så er det vigtigt i starten at holde øje med om den lille øjesten tager nok på. En af de nemmeste måder at holde øje med det på, er selvfølgelig at man investerer i en ordentlig baby vægt helt fra starten. Der findes mange forskellige baby vægte på markedet i dag, og vi vil i denne artikel snakke lidt om en af lækreste af dem, nemlig den digitale baby vægt fra Withings.

Et af de spørgsmål som ofte kommer op når man har fået et barn for første gang er: Hvad skal en baby veje – og hvor meget skal en baby tage på de første måneder. Til manges overraskelse, så findes der selvfølgelig ikke noget præcis facit for dette, da babyer jo er lige så forskellige rent vægtmæssigt som resten af os.

>> Køb Baby vægten fra Withings her <<

Baby vægt fra Withings

Baby vægten fra Withings, er uden tvivl en af de lækreste baby vægte man kan få i øjeblikket – sagt på en anden måde, så er det en vægt der både er super god til at veje både små babyer og denne vægt kan bruges helt op til at de vejer 25 kilo. Der vejes med et interval på kun 10 gram, hvilket er meget præcis – en normal voksenvægt vejer med 100 grams intervaller. Når barnet bliver for stort til at det kan ligge i den medfølgende liggeplade, så kan man bare fjerne den. Imens barnet stadig er en helt lille baby, så sikrer denne liggeplade også, at barnet kan ligge godt og trygt uden risiko for at rulle ned af vægten.

Baby vægt fra Withings
Baby vægt fra Withings

At Withings virkelig har gennemtænkt det hele når det kommer til anvendelse af denne baby vægt, ser man tydeligt på de mange forskellige muligheder den byder på. En ret lækker mulighed er, at der er mulighed for at fratrække vægten fra eksempelvis i et tæppe som babyen er svøbt ind i når man vejer barnet – eller måske bare et blødt tæppe som du har placeret på vægten for at babyen ikke skal ligge på den hårde plastik liggeplade.

Det som differentierer Withings baby vægten fra mange andre baby vægte er uden tvivl, at vægten via WiFi / Trådløst internet, kan sende de forskellige resultater fra vejningerne til en onlineservice på Withings.com. Her kan man så efterfølgende se super detaljerede og flotte grafer. Dette betyder at du vil kunne holde øje med dit barns vægtudvikling lige fra baby og helt op til de vokser fra vægten ved de 25 kg. Disse grafer kunne i øvrigt sikkert være sjove at bruge i forbindelse med “barnets bog”. Du kan se de mange oplysninger online, enten via en normal browser på din PC / Mac eller via en App der kan hentes gratis til iPhone, iPad og iPad Touch – der skulle eftersigende være en Android udgave af appen på vej.

>> Køb Baby vægten fra Withings her <<

En anden smart ting er, at man enten via en browser eller ved at bruge Appen på telefonen, kan sammenligne barnets vægt med en forventet udvikling i vægten – det er endvidere muligt at indtaste hvor meget mælk babyen får, så man på den måde kan holde et vågent øje med om der bliver givet nok mælk i forhold til den forventede vægtforøgelse.

Er man så heldig at få mere end et barn, så er denne vægt også helt perfekt. Baby vægten fra Withings gør det nemlig muligt, at have op til fire forskellige profiler samtidig – og vægten kan vel at mærke selv finde ud af, hvilken profil det er der bliver vejet og på den måde sørge for at få registreret tallene på det rigtige barn.

Baby vægt fra Withings
Baby vægt fra Withings

For dem som ikke ønsker at gøre bruge af de funktioner som man får ved at tilslutte vægten til sit trådløse netværk, så er der intet problem i det. Vægten kan nemlig sagtens bruges uden opkobling til internettet, men man går jo så bare glip af alle de lækre funktioner som man får via dette.

Fakta om Withings babyvægten:

 • Hele 4 vægt sensorer
 • Baby vægten kan veje fra 0 og op til 25 kg.
 • Vægten viser intervaller på 10 gram
 • Et system der sikrer perfekt krops-position gør at den vejer meget præcis
 • Flot display på 2.4″ x 1.6″ med 128×64 pixels
 • Wi-Fi 802.11 b/g/n, WEP/WPA/WPA2-personal security
 • Bluetooth Smart Ready (Bluetooth 4.0) forbindelse, kompatibel med iOS enheder
 • Selve vægten vejer 2,3 kg.
 • Størrelse uden liggeplade: 27.9 x 23.1 x 2.8 centimeter
 • Størrelsen med liggeplade: 55.9 x 29.7 x 7.4 centimeter
 • 4 x 1.5V AAA alkaline batterier
 • Kan bruges med iPhone, iPad og iPod Touch (iOS 5+), kræver WiFi eller 3G, Android app på vej

Denne vægt fra Withings går også under navnene: Withings Smart Kid Scale, Withings Babyvægt og Withings WiFi babyvægt.

Køb Withings baby vægten her:

Butik Pris
Amazon.co.uk 1247 kroner Køb babyvægten her
CoolStuff.dk 1499 kroner Køb babyvægten her

* Priserne ovenover var gældende sidst vi besøgte det pågældende website.

Se video med baby vægten

http://www.youtube.com/watch?v=ZA5N6lpC3to